Over Studio Patries

Bij Studio Patries kun je cadeaupakketten rechtstreeks laten versturen naar de ontvanger. Speciaal voor iedereen die waarde hecht aan echte post en graag een dierbare, kennis of klant blij wil verrassen met een cadeau dat door jou zorgvuldig uitgekozen en

This is me, hi!

Patricia, 44 jaar uit het mooie groene Assen, Drenthe. 

Wat mij super blij maakt, is lekker creatief bezig zijn. Iets moois kunnen creëren, illustreren of ontwerpen, dat is zo bijzonder! Elke dag dat ik voor jou mooie dingen mag maken is echt een feestje.

 

Op 1 november 2021 ben ik het leuke creatieve avontuur gestart en heb ik mij bij de KvK ingeschreven als Studio Patries. Beste beslissing ooit, want nu mag ik heel veel dingen doen wat ik super leuk vindt en die ook gewoon goed bij mij passen. Dat voelt gewoon fijn. 

 

Graag teken ik illustraties waar jij vrolijk van wordt. Ook illustreer ik graag  jouw communicatie portretjes waarmee jij jouw personal branding origineel en opvallend maakt. En er zitten leuke illustratie-kit's aan te komen waarmee jij met jouw eigen set illustraties in jouw huisstijl kunt knallen op jouw website en social media.

Mijn motto: verspreid positiviteit en wees niet zuinig met een mooie glimlach.

Dit hoop ik jou ook te geven met de ontwerpen die ik voor jou maak.

 

Elke opdracht is bijzonder voor mij en behandel ik met veel zorg en liefde om er iets moois van te maken zodat jij het met trots zult gaan gebruiken.

 

Heb je een vraag? Stel mij die dan gerust!

 

Een vrolijke groet,

Patricia

Waar Studio Patries voor staat

De punten waar Studio Patries voor staat.