Waarom werken in een planner niet lukt en wat je eraan kunt doen

Gepubliceerd op 1 september 2023 om 10:53

Als je op zoek bent naar een planner, is het belangrijk om er een te vinden die bij jouw manier van werken past. Een planner moet het voor jou gemakkelijker maken om georganiseerd te blijven, niet moeilijker. Voordat je een planner koopt, is het dus belangrijk om na te denken over wat voor soort planner jij bent.

 

  • Als je groot schrijft, is het bijvoorbeeld echt niet handig om een planner te kiezen die kleine vakjes heeft. Als je veel met todo-lijsten werkt, is het verstandig om een planner te kiezen die ruimte heeft voor todo-lijstjes in het plangedeelte zelf, in plaats van als aparte pagina's verderop. Werk je veel met afspraken? Kies dan een planner met een agendagedeelte waarin je per halfuur kunt inplannen.
  • Verder is het belangrijk om na te denken of je liever met een dagplanning werkt of met een weekoverzicht. En wil je in het agendagedeelte ook handige invulvelden voor gegevens als ondernemer? Het is belangrijk om deze vragen te beantwoorden voordat je een planner koopt.

 

Belangrijk: een planner kan een goede manier zijn om georganiseerd te blijven, maar alleen als je er een kiest die bij jou past.

 

Wat is jouw favoriete feature in een planner? Laat het weten in een reactie hieronder.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.